Cyber security deals Beveilig je bedrijf voor minder tijdens Black Friday!

In onze steeds meer gedigitaliseerde wereld is cybersecurity niet langer een keuze, maar een absolute noodzaak. We begrijpen echter dat de kosten van effectieve beveiligingsmaatregelen soms ontmoedigend kunnen zijn voor bedrijven, vooral voor kleinere ondernemingen. Maar hier is het goede nieuws: Black Friday is aangebroken en brengt een kans om je bedrijf te beschermen tegen digitale bedreigingen en tegelijkertijd je budget te ontzien. Dit jaar hebben we enkele aanbiedingen en kortingen bij elkaar gezocht om je bedrijf veilig te houden en je zakelijke groei te stimuleren.

Vind je tijdens je zoektocht naar deals nog andere suggesties die hier niet genoemd zijn? Schroom dan niet op deze als tip te sturen via ons contactformulier.

Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe informatie

  1. Antivirussoftware:
    Hulp nodig bij het kiezen van de beste antivirus voor jouw bedrijf? Bekijk dan ons artikel of neem vrijblijvend contact op voor praktisch advies.

  2. VPN-services:
    Een VPN is voornamelijk handig om te gebruiken wanneer je verbinding maakt met een onbekend of onveilig netwerk. Denk bijvoorbeeld aan de wifi bij de bakker, in de trein of op een beursvloer. Een VPN zorgt voor een beveiligde tunnel naar de desbetreffende website die jij wilt bezoeken. Benieuwd of dit iets is wat jij nodig hebt voor je bedrijf? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies!

JouwertWielinga•FE396A3500•Brandinginbeeld

Laat je ontzorgen door de adviseurs van Asfelias

Wij zijn Asfelias begonnen om kleinere bedrijven te helpen bij het weerbaarder worden tegen cybercriminelen. De kans is groot dat je de kennis, kunde en tijd niet hebt om voldoende aandacht te geven aan cybersecurity binnen je bedrijf. Wij ontzorgen je daarom zoveel mogelijk op dit gebied. We maken samen met jouw je bedrijf stap voor stap weerbaarder.