Over onze Missie

Onze missie is om kleine noord nederlandse MKB’ers weerbaarder te maken tegen cybercriminelen en hackers. We identificeren kwetsbaarheden en helpen bij het verbeteren van de digitale beveiliging en weerbaarheid. Zodat een ondernemer zich minder zorgen hoeft te maken over cyberdreigingen en de gevolgen hiervan.

JouwertWielinga•FE0O5A5437•Brandinginbeeld

Wie wij zijn

Jouwert Wielinga

Cybersecurity adviseur & mede-eigenaar

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het klantcontact, het uitvoeren van onze kwetsbaarheidsscans / checklisten en het ontwikkelen van het raamwerk hieromheen. Ik schrijf tevens onze rapportages gevuld met begrijpelijke resultaten en praktisch advies.

Ik zoek dagelijks naar realistische oplossingen voor verschillende problemen. En ik werk graag samen met gemotiveerde mensen die zich inzetten voor hun werk.

Buiten het werk om? Ik hou van skiën in de bergen als er sneeuw ligt! En als er geen sneeuw ligt ben ik regelmatig aan het trainen in de sportschool, breng ik graag tijd door met vrienden onder het genot van een lekker bakje koffie of speciaal biertje.

JouwertWielinga•FE396A3178•Brandinginbeeld

Nam Nguyen

Mede-eigenaar

Ik ben naast mede-eigenaar ook een HBO ICT-software engineer student op het NHL Stenden te Leeuwarden.

Ik ben geïnteresseerd in de technische aspecten binnen de ICT. Met mijn achtergrond als software engineer hou ik me veel bezig met het ontwikkelen van technische tooling. Hiermee help ik met het leveren van efficiënte en correcte resultaten en rapportages. 

Tijdens mijn werk verzamel ik alle feiten over de situatie, en maak ik een “skelet” voor het plan en werk van daaruit verder. Op deze manier is er overzicht en duidelijkheid.

Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, video(games), sport, tijd doorbrengen met vrienden en familie, lekker eten en bier.

1613501332836

Asfelias winnaar van de Enterprijs!

Het was voor ons een totale verrassing toen we ingeschreven werden voor de Enterprijs. We hadden een idee voor een bedrijf en onze docenten waren hier erg enthousiast over! Na een week stonden we in de Kanselarij ons idee te pitchen en dit beviel bij de jury. Een maand later na trainingen vanuit Founded in Friesland waren we er klaar voor!

Benieuwd naar onze pitch? Klik dan op de afbeelding hieronder!