Hoe De Vries Technies Buro onze diensten heeft ervaren

Bij Asfelias ligt onze focus op het helpen van onze klanten op de manier die bij hen past. We hechten veel waarde aan tevreden klanten en beschouwen een testimonial als die van Grytsje Bijlsma van De Vries Technies Buro als de hoogste waardering voor ons werk.

Wat is de reden waarom jullie aan de slag wilden gaan met cybersecurity?

We hebben eerder een vervelende ervaring gehad met een cyberaanval. Enige tijd geleden werden we getroffen, omdat iemand een link aanklikte uit een mail van KPN. De computer werd meteen overgenomen. Dit heeft wel indruk gemaakt. 

Ook hebben we ooit te maken gehad met een aanval waarbij er ontzettend veel gegevens weg waren. We moesten destijds onze schijf helemaal naar Amerika sturen, wat zowel veel gedoe als geld kostte. 

Tijdens een gesprek in de auto met een bekende die in de sector werkte, kwam het onderwerp ter sprake en begonnen we ons af te vragen hoe goed ons bedrijf eigenlijk beschermd was. Daarnaast waren we ons bewust van de toenemende dreigingen uit Rusland en China, wat ons nog meer deed beseffen welke risico’s er op de loer lagen.

Waarom hebben jullie destijds voor Asfelias gekozen?

Een bekende van ons die in de sector werkte, heeft jullie aanbevolen. Hij had zeer goede ervaringen met jullie als bedrijf en kon dat ook goed beargumenteren. Dat klonk vertrouwd en daarom hebben we jullie destijds uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit klikte meteen en voelde vertrouwd. 

Wat heeft onze dienst voor jullie opgeleverd?

Hoewel het op het eerste gezicht niet direct zichtbaar is, heeft Asfelias ons vooral een geruststellend gevoel gegeven dat alles beter geregeld is. En niet alleen het gevoel, ook het weten dat het daadwerkelijk goed geregeld is. Het gaat om het gevoel van veiligheid, wetende dat er minder stress en meer rust is over dit onderwerp. 

Daarnaast is er het comfort van weten dat er iemand beschikbaar is om te helpen op het gebied van cybersecurity, met de mogelijkheid om snel contact op te nemen en actie te ondernemen. 

We hebben niet alleen een dienst gekregen, maar ook een luisterend oor en een oplettend oog die echt betrokken was bij onze organisatie, niet alleen gericht op het verkopen van diensten. Verder waren jullie erg grondig en werden zelfs de slimme lampen opgemerkt tijdens de inventarisatie.

Hoe hebben jullie onze diensten ervaren?

We hebben jullie diensten als positief ervaren. De persoonlijke aanpak is erg prettig; jullie pasten je gemakkelijk aan de situatie aan en konden zelfstandig aan de slag. Jullie komen betrouwbaar over, en de benadering is laagdrempelig en gepassioneerd. Bovendien valt op dat er veel vakkennis aanwezig is, dit was terug te vinden in de uitgedachte oplossingen.

Hoe kunnen we onze dienstverlening mogelijk nog verbeteren?

Jullie zijn goed én kundig! Dit mogen jullie ook echt gaan uitstralen. Je mag echt gaan staan voor je product, voor je mensenkennis, je liefde voor het vak. Goed bezig!

Zouden jullie dit aan nog meer bedrijven aanbevelen? Zo ja, aan wie?

Ja, wij zouden jullie absoluut aanbevelen, bijvoorbeeld aan andere technische bedrijven in de buurt die ook klantgegevens bewaren en steeds digitaal afhankelijker worden. Maar niet alleen technische bedrijven, ook bedrijven in andere sectoren die niet zonder hun gegevens kunnen en die veiligheid belangrijk vinden. Niemand zou toch willen dat je gegevens op straat liggen, of dat je een periode niet kunt werken omdat je gegevens verdwenen zijn. En… in het ergste geval, je je gegevens alleen terug kunt krijgen als je hier een grote som geld (bitcoins) voor moet overmaken.  

JouwertWielinga•FE396A2964•Brandinginbeeld

Voorkom dat jij slachtoffer wordt van een cyberaanval!

Laat je bedrijf inventariseren door een van onze adviseurs! Neem contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek en hoor wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen.